Friday, June 10, 2011

Víkend plný zábavy! #2

 Tak jako jo. Tenhel víkend bude jěště víc přecpaný príma akcemi než se zdálo. Čtěte proto naše pokračování. Jste taky napětý, co jsme pro vás připravili?
 Takže jako jo. My jsme si mysleli, že budete po muzee totálně death. Ale taky existují energeťáky. Tak jeden-dva šoupnout do sebe a pak víte kam? Ne? Ty vole, dyť do Meetu! Rezidenti Prahy ze zeskupení s přilýhavým jménem City Surfer tam budou mít svojí showcase-DJ-party-night a tomu ruce nahoru!
Tahle akce nese název, jenom pro úplnost, CITY SURFER LOVES MEETFACTORY. Každopádně to my taky všichni. Taky tam proběhne jeden z posledních performací one-woman-mini-bandu Ticho De Beige. Tady je setík.
Takže na baru, děcká!
11-6-2011 MEET FACTORY INFO ZDE, EVENT ZDE

Jestli máte enough money na tolik energeťáku aby jste jeli i neděly nonstop tak se samozřejmě stavte tna KNIHEXu. Jo! Tahle premieální knižní akce proběhne naopačné straně Vltavy,jako je Meetko, a to na Náplavce u Palačáku. Tí, co budou spát a něudělaj tak svý poličce dobře, ať se radši zastřelí, protože číst je stále trendy (a to ne diky hnusným kindl-čtečkám, které z duše nenávidíme!, hnusy zelený).
Z vydavatelských korporací, které se téhle akcičky učastní, spomenem třeba nakl. Dybbuk, s jejich erotickou edicí, která je famózní. Jděte se tam podívat a ukončit tak tenhle parádní víkend.
12-6-2011 NÁPLAVKA U PALACHA INFO ZDE, EVENT ZDE

No comments:

Post a Comment