Thursday, June 9, 2011

Víkend plný zábavy!

Tak jako jo. Máme tady další víkendíček plný fun fun fun. Jo těšite se? My taky a tzv. "strašně moc" I když nebude tak hudební jako ten víkend, který jsme nazvali "hudební víkend" ale přeztak jsi to všechni užijeme! Ruku nahorůůů!
Takže jako jo. Tenhle páteček (we love friday) nám otevře nezapomenutelná akce, kterou všichni dobře znáte. Již nejspíš sedmý ročník fesťáku ELECTRONIQ BEATS FESTIVAL PRAGUE ,který letos přiveze takovéchle hvězdy. Vévodou tohohle večera bude určitě mnohoinstrumentální berlínský mág/génius/hudebník s jménem Apparat, který tady vystoupí s celou jeho Band. Jistě se těšíte, co, pro nás je to nový německý Kraftwerk, jeho elektrizujíci hudba je cítit inspiraci v dark-ambient popu, který je smíšený s nejnovějšími trendy a to s lehkostí ptáčka. Jo.
Dále tam konzert bude mít FM Belfast, což je side-project lidiček z islandského múm. Při posledním jejich konzertíku jeden spřátelený web-blog-mag napsal, že si máme vzít barvičky a vrátit se do děckých let. Jo, tak my tužky brát nebude nýbrž si vemem hulení, efekt je ten stejný.
Banner pro reklamního partnera.
Pokračování po banneru reklamního partnera.
Pak ještě vystoupí nějací Bonaparte, které moc neznáme, takže nevíme jaký to bude. Jen nejaké německý Metro řeklo, že jsou něco jako "analogue Boheme". Takže to bude parádička. Jo a nakonec ješte link na jednu fotečku z jejich performačky tady.
Tak jako jo. Nakonec do line-upu jsou zařazený When Saints Go Machine ze státu se zkratkou DK. Na našem Pitchforku o nich tak taky nic neni, moc o nich nevíme, ale zi tak se necháme rádi překvapit.
(Pokuď chcete mít atmo fesťáku již teď stačí kliknout na název interpreta a pustí se vám jejich klip.)
10-6-2011 DIVADLO ARCHA INFO ZDE, EVENT ZDE
  
Pak tady máme čarovnou akci. Teď nás všechni pustí do zahrad díki akci VÍKEND OTEVŘENÝCH ZAHRAD, ktere bejvaj normálně zavřené. Jo, tak otřeste ze sebe alkohol z pátku a přijeďte na posezeníčko nebo pique-nique after-party.
11-6-2011 INFO ZDE, ZAHRADY ZDE
 A pak v sobotní večer přijede další bombónek. Zábavní, možná i pouční. Jednoduše řečeno v sobotu je PRAŽSKÁ MUZEJNÍ NOC. Jo. Tak snad to zvládnete a přejdete si všechna muzea. Spatříte ještěrky, Gaugena, Muchu a třeba i vlasy Mózarta. Je to všechno na vás.
11-6-2011 INFO ZDE, EVENT ZDE

No comments:

Post a Comment