Sunday, March 20, 2011

Hipster Prague šokuje Hrozí mu jasný konec?

Mladý a nezkušený bloggerský tým udělal chybu, za kterou se nekdy platí í životem. Ne nenapsali jsme nějaký totally stupid překlep, ani jsme se nikomu do očí nevysmály, co je běžné v českých blogech. Ne, my jsme prostě chtěli udělat hezkou koláž. Kousek umění, a za to musíme teď zaplatit totálně ztrapnění od slečny/pani/mámy/tranny/bota (podle jména nevíme, nejsme si jisti, oslovením) Martiny Overstreet (dál už jen autorka komentáře).
Dovolili jsme si bez lítosti a optání použít dva obrázky, jak tady autorka komentáře uvedla, z nějaké knihy (nejspíš myslela tuhle, odkaz) do naší koláže k úvodnímu MANIFESTU.

Po hloubavějším pátraní, jsme zjistili, že tyhle dva picturez vůbec do tyhle book nepatří, ale patří do outtakes nebo CO SE NEVEŠLO! Takže teď máme tomu nejspíš chápat tak, že autorka komentáře  neví co v knize je a co není? Nebo se nám chtěla jen mstít? Snad vyřešení situace (odkaz na novou verzi koláže) proběhlo v pořádku, nakolik nás tohle nedopatření  mrzí. I tak jsme smutní, že první komentík byl takhle ošklivý, mysleli jsme, že naše malá indie-group-in-prague  bude potěšená nový blogem 4hipsters, nýbrž zdá se, že jsme v pořádném trapu. Starší by měly podařit mladších, nebo tak něco. Ne je takhle trnout za malej přešlápek. (Grafika vyměníme, slibujeme, i tak je to emigrant, někde z východu, nebo Slovenska, nebo tak.)


Tady je tedy ještě detail. Jen pro příští krát bychom rádi komunikovali normální cestou, ne pomocí nějakých nickname-ů, protože naše reakce bude, bohužel, stejná. My máme rádi otevřenost a přímost, třeba. Snad příště láska zvítězí nad lží a nenávistí protože teď byla poražena. Snad se to nepožene výš!

(Pro lidičky, co neznaj některé výrazy, jsou tam linky do e-dictionary!)

No comments:

Post a Comment