Thursday, March 10, 2011

MANIFEST OF HIPSTER PRAGUE





Hipster Prague MANIFEST 2011 je novým výkřikem kongnitivního vědomí, prozařujícím elementem, kritickým, zkoumajícím a odvážným. Mající za následek intelektuální vzedmnutí dosud dost možná nedoceněné masy emergující subkultury. Vycházející z neutuchající vášně pro umění jako hybatele, Plútarchova „nervus rerum“, celého lidského napředování.

A nebude to pouze umění jako sui generis, nýbrž všeobsáhlý pohled na svět jej obklopující. Odhalí také jeho mnohdy silné paradoxy, když ultimativním cílem našeho blogu bude pokus o hermeneutickou dokonalost respektujíc Heideggera, "si parva licet componere magnis" (pokud se malé smí srovnávat s velikým).

Tohle není apologie hipstr kultury, tohle je její provolání světu. Budiž návodem, jaký naše společnost možná nevědomě přivolávala.

Budeme Vás upozorňovat na ty nejlepší koncerty a akce v našem skvělém hlavním městě. Neomezíme se však jen na takhle úzce pojeté vymezení kultury. Podíváme se rovněž na zajímavé místa a vrhneme světlo na vycházející hvězdy i na fenomenální trendsettery sdílející s námi tenhle prostor.

Věríme, že si nás blog oblíbíte, a že pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí!

2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete