Wednesday, April 20, 2011

tohle je Žižkoff!

 Mocinky se všem našim pravidelným readers omlouváme. Ale omylem sme se svezly metrem o pár stanic dál a ztratili sme se. Jo, trvalo nám to celé 3 týdny než sme se vyprostili z téhle trap, ale nakonec jsme si to báječně užívali. Objevili sme Žižkoff!
Okamžitě jako naše malé belasý voči spatřili tenhle banner, zuřili jsme štěstím! Pivínko jen za 22 kaček! To je porste boží místečko, v hospůdce sice nebrali Visu ani Euro, ale to jsme jim prominuli, páč sem hned byli v poho náladičce. Ještě se to zlepšilo když přijel nejakej Kubánec a jen za 350Kč nám prodal weed. Boží místečko, hulit se smělo samořejmě i v té "hospě" (pochytali jsme taky malinko zdejší dialect)!
 Tohle bezvadní místo a tihle bezvadní lidé znají dokonce i takové věci jakou jsou křída. My nemáme ponětí kdy jsme je měli naposledy v rucích, ale nechat napsat vzkaz pro Pájo na chodníku je teda totálně alt. Hned sme (jak sme našli cestu zpět do Praha -  Staré Město 1) zajeli do My- Tesco a koupili si balíček křídek pro vzakzíčky! Jen sme se pak divili když nikdo nám neodpovídal, když pršelo. Smůla, u nás to asi nefunguje tak dobře jako na Žižkoffě!
 Když už sme zjistili všechny vzkazy domácich a žádnej (možná naštéstí) nebyl pro nás, jsme se klidně venku prospali (se to tam dělá volně na lavičce) a pak následujíci den sme oběvili takovejhle krásnej street art. Awsome. Vůbec sme nevědeli, že tohle je i v Prazičce. Krásny.
 Další ukázka young alt art. Bylo to tam všude. Místami jsme se cítili jako na ceste vod tramky do Meetka. Super lidičky a na každým kroku nejaký umčo. Moc hezký. Pak sme se odvážili zeptat se nějakýcho člověka, kde je nejbližší metro abychom se konečně dostali i domů. Mistami byli xenofóbni. Dokazuje to i následujíci banner popsanej žižkoffákem fixou.
 Nechápeme co jim na tom vadí, dyť teďkom jako všichni speak english. Nebo ne? Máme v tom zmateček, ale snad je jako vždy všchýnko v pohůdke. Jinak tam mají ještě príma parčíky, tedy pokuď tam není právě obrovsá skupinka tzv. "nemakačenky", což jsou lidi, který nemusej dělat, protože nemusej. Když se náhodou někdo z týhle  group dostane třeba do Tesca at the desk, tak to dopadne mnohem húř. Nahodit malej nákup může trvat i půl hoďky a když si takovejhle človíček uvedomí, že umí i psát, tak vám začne neco psát i na váš bločíček.To raděj ne,  ať jen pěkne pijou pívo, žvaní a perou se v parcích, to je jeích revíř.
 Na spomínečku ješte nový místečko, perfektní čájka, kde se můžete lehce podělit o vaše filozofický ideas. Nebo táke o parazity from dreds! Moc dobrý! Děkujeme, všem, milujeme Žižkoff!


1 comment: