Friday, May 13, 2011

Animal Collective: odwołany w Polsce

Truly big fail se stal teďkom pár dní back v Polsku. Fabryka Prod., koncertní a umělecká agentura, zrušila konzert jedné z nejcennejších kapel světa! Důkazy jsou třeba tady. Vymlouvá se, jak můžete číst na nezájem. Co to tedy znamená?

Odmítla tedy tahle líheň katoliků tenhle umělecký směr nebo je to z jinech reasons? Po hlubším web-searchingu jsme zjistili, že Polácí preferují jiný hudební styl. Teď ve Vavje, jak jí říkají, letí spíš něco jako gothiq rock, čili evenesence a tanja turnen. Jiné konzerty jsou tam bez zájmu. Nejsme si jisti, ale v srdcích cítíme, že tahle tzv. "bohem zapomenutá část Evropy" má spíš blíže k rusky mluvícím státem, než k centrální Evropě. Tahle země ma hudební sluch na levelu možná hmyzu, který nemá vyvynutou sluchovou soustavu. Tleskáme.

Chápeme, tahle huda je spíš pro víc otevřené a vnímavé lidi. Proto jsme rádí, že díky Meet Factory jejich konzert spatříme opět v Praze viz link a doufáme, že na takovou hnusnou Polish(it) Country okamžitě zapomenou! My je taky nesnášíme!
Milujem vás, kluci!

No comments:

Post a Comment