Monday, May 16, 2011

tívíčko: milujem tě

Možná jsme jen nivní dementi, ale teď from heart hlásime, že novej album tívíčka (čili TV on the Radio) je totální lahůdka, snad větší než samotná koktejlová třešínka! Exponencialní rovnice nám řekli, že to nebude nic moc, nebo tzv. "další radovka". Ale my sme je neposlechli sedli si do vinohrad a přez hangin´ vines jsme koukali na místa after a rainbow a poušteli jsme tears. Tohle se nám dělto při témhlež songu. Pak jsme si pustili tohle cdčko jako od začátku, kde hned první je Second  Song. Gleaming like a bottle nás ozářilo. Náhle po té jsme se namočili do bláta a nákej čurák s Citrónem-Kačenkou přejel naši přepelku, kterou jsme měli na provázku. Pičus.  Tehdy jsme zpívalí vyské C (nebo D, teď nevíme) a všichni ptáci s námi taky. Ptačí zpěv najdete ke konci písničky tady. Nadšení opadlo a naše trilkování přejelo do brumkání, na což regovali brouci a s nima sme pak dali takovejhle rokec. Nakonec sme vytáhli z krosničky hezké brýlky a řekli si ...


... will do!
A nejlepší nakonec, celý tenhle světelný album najdete v tomhle muzikálku. Tedy jsme mysleli jako hudobnej film a tohle nám řekla naše filmová encklopka. Tak jako hudební film je muzikál. Tak snad je to vono, ne?

Krásnej muzikál. Milujeme tě, tívíčko!
Tak please, tívíčko, přijeďte do Prahy na konzert! Budem v první řade umírat! LOVE & R.I.P. Gerard Smith - April 20,2011 (bylo mu 34 nebo 36 let, prameny se různí!).

No comments:

Post a Comment