Saturday, May 21, 2011

Blešáčky napřed!

 Je nám to všem naprosto jasný! Co Čech to muzikant dávno neplatí, teďkom platí co Čech to překupník! Jo a zní to mnohem lépe, co říkate? Kdysi blešáky moc nejely, tedy spíš nebyly vůbec, teď se s nima roztrh pytel. A to nám dělá radost. Můžete sehnat/prodat/čenžnout cokoliv co víc nepotřebujete.
Prečtete si o nejlepších z nich:
 CAKEBREAK je blešáček, který se z času na čas koná v proslávené Meet Factory. Posledí edice se rozpřestírala i venku i ve vnitř, což nebyl vůbec špatný nápad. Prodávalo se všechno od tanga-nohaviček po zimní sexy overaly. Jo bylo to krásny. Taky tam bylo hafo, nebo spíš hafo na druhou, botiček, korálků, broží a třeba i klobouků. Jestli jste am byli, tak teď taky máte novej skvělej outfit, a ti co to proměškali, nezoufejte, další bude brzy. Infošky zde.
VEXLÁRNA je novej a tutově nejlepší blešáček, kde můžete udělat vaší knihovně/walkmenu/diskmenu/gramci dobře. Tahle akcička se koná v  BIO | OKU!Tohle místo je taky známe teď spíš kinem a příjemnou kavárničkou. Možná to zní neměle, ale již první sezení na tyhle akci bylo moc příjemný a proto doufáme, že přístě se to ještě víc provalí a přijede mnohem víc lidí. Pokuď se vám taky doma válí neskutečný množstvo věcí kteŕé nepotrřebujete, příště přijeďte taky. Info zdečko.

No comments:

Post a Comment