Tuesday, May 24, 2011

móda v Russia Today

 Jelikož všichni mladí lidé chtěj být informovaní a sledují všechny celosvětové média přesně tak jako my a taky sledují součastní politickou situaci over there, což je dobrý, ale taky tyhle média jsou svým spůsobem trendsettři/coolhunteři/futureshoweři a to nejen v informační sféře nýbrž taky v módě. Prozkoumejme proto, co mají na sobě lidi v RT (ár-tý, Russia Today), což je největší info-tv v Rusku, vysílající taky in english.
 Tahle mladá Romanovka nám představuje oldavé káry, čili veterány. K tomu taky koloritně sladila šaty v již spomenutém cárskem stylu. Ne v žádnem případě nevypadá jako služka z Méxika!
 Tahle bíla tele-reporterka vsadila na bílou. Ta je teď ve měste Skolkovo, Moscow region totální hit. Try it on, too. A taky přidejte hezké cheap ring with diamanty do oušek. Jen nepřecházejte po kraji při cestě, může vám někdo v špatném domění zastavit ...
Tenhle, hodně napřed, model máme nejraděj. Top na dva buttoms jsou teď totálně cool. Proto takhle krásně navlýklé lidičky potkáte třeba v neděly na bohoslužbě, spíše mimo měst. Tam je kostol považován za top-cultural institution a proto se trendy vytvářej taky tam. Palec nahorůůů!

No comments:

Post a Comment