Saturday, May 21, 2011

Hudební víkend!

 Tak jo a je to tady. Téměř každej rok je květen plnej super koncertama, letos to to samý! Ha, teďkom, ale nemusíme téměř vůbec cestovat, kromě jídla do Meku. Všechny konzerty jsou v Meet Factory. Karimatky a sleeping bags máme proto připraveny!
Páteční večír utekl, tak, že nevíme jak a teď je sobota a večer všichni jedem semhle:
 Nový párty večery s názvem EDUCATION PARTIES se pokoušejí o tzv. "povzdvižení" pražské párty kultury a to nejen hudebně, ale spíš, obecně, aby lidi znali, jak to vypadá třeba  jinde ve světe! Hlavním hostem večera s číslem 1 je british Mount Kimbie, který mixují všechno možní, od dub-stepu po trip-hop. Někteří kritici je považují za hudební futuristy, proto jestli v sobotu večer chcete zjistit jak bude vypadat hudba v neděli ráno, jdete tam, budeme tam s vámi.
21-5-2011 MEET FACTORY INFO ZDE, EVENT ZDE

 Kdo tuhle sestavičku nezná, ať radši zemře, říka se o Animal Collective, kteří vystupují vrámci projketu BOHEMIAN LIKE YOU.  Památnici konzertu z Archy vědí, o čem je řeč, dokonce vědí mnohem lépe, co znamenají konzerty těhle mužíků. Hudební atmosféru snad ani netřeba popisovat. Tahle US band, která děla muziku od srdce to umí výtečně. I když pár lidiček namíchne pocit, že celej jejich konzert je nuda, protože pro ACčko jsou jejich staré písničky nepodstatní a hrají nový věci. Předskokani jsou též božsky dobří, prostě US. Nechte se tedy překvapit, my je milujem a taky děkujem Polákům, že jsou tak hloupí jak jsou. Psali jsme o tyhle aféře zde.
22-5-2011 MEET FACTORY INFO ZDE, EVENT ZDE

Pro ty co jsi myslí, že hudební orgie končí v nědely, jsou pekný dementi. Ne. Tenhel víkend končí až v úterý. Tedy v úterý kolem půlnoci. Pane bože, dyť přijedou španělští electro-popaři Crystal Fighters taky na pozvání BLY. Ne každýmu, kromě snad Baccary, se povedlo tak hezky nanominovat do svý muziky tolik iberských elementů. Krásný flamenco zní téměř všude, ale samo, že decentně. Nic nasilu a proto nás to tolik baví. Předskakují výteční berlínsko-slovenští The Uniques. Počítejte s dalším rande!
24-5-2011 MEET FACTORY INFO ZDE, EVENT ZDE  


No comments:

Post a Comment